Telefon: +385 (0) 42 623-829  |  E-mail: [email protected]

Radno vrijeme: Pon-Pet, 05:30 - 16:30

Obavijest roditeljima

Poštovani roditelji

Prije svega ovim Vas putem sve pozdravljam u ovoj izvanrednoj situaciji koja nas je sve zadesila nepripremljene i prisilila na koje kakva snalaženja. Vjerujem da se svi snalazite najbolje što znate i možete. S obzirom da smo svi mi korisnici vrtića, kao izuzetno važne ustanove naročito za organizaciju svakodnevnog funkcioniranja, trenutno smo u velikim izazovima s kojim nitko nema dosadašnjeg iskustva.

Djeca su nam različite vrtićke dobi, svako dijete ovu izvanrednu situaciju doživljava na svoj način, neki razumiju više, neki manje, nekima se sve preokrenulo…
S obzirom da je Vama prvenstveno kao roditeljima i meni kao djelatniku vrtića cilj djelovati u najboljem interesu svakog djeteta, u ovom nadamo se ne predugom periodu agonije, želim svakom od Vas pružiti mogućnost da mi se po želji ili potrebi možete obratiti. Vi najbolje poznajete svoje dijete i svjesni ste da ne postoje univerzalni načini rješavanja razvojnih izazova. No ono što sad više manje svi prolazimo u ovoj izvanrednoj situaciji je to da se suočavamo i s dječjim i vlastitim reakcijama i ponašanjima koja nisu možda bila dio neke naše prijašnje rutine.

Ukoliko bi se Vi osjećali barem malo lakše provjeriti da li je neko ponašanje i reakcija Vašeg djeteta očekivana i uobičajena, ili ste već ispucali sve ideje u nošenju s određenom fazom ili poteškoćama kroz koje Vaše dijete trenutno prolazi, budite slobodni kontaktirati me na moj e-mail [email protected]. Rado bih Vam bila dostupna i putem telefona no i sama sam ograničena u radu kod kuće s vlastitom djecom. Podsjećam Vas da sam profesionalno dužna čuvati privatnost Vaših informacija te iste ne davati na uvid ikome bez Vašeg pristanka. Možete mi se javiti bilo kada, ja ću biti najčešće dostupna u odgovaranju ponedjeljkom i petkom u jutarnjim terminima.

Svima Vam iskreno želim da ovo izdržite čim bezbolnije, da ostanete zdravi i da ova žrtva barem ima nekakvog smisla. Čuvajte se i puno ljubite, grlite i pazite svoje najmlađe članove.

Srdačno Vas pozdravlja i šalje podršku Vaša psihologinja Tea Košić 😉

 

Zagrebačka 22 a, 42222 Ljubešćica
OIB: 29715284427

Telefon: +385 (0) 42 623-829
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme:
Radnim danom od 05:30 do 16:30
Vikendom i praznicima - zatvoreno